Ik zoek werk

Wat is jouw talent?

Wij willen er zijn voor jou als werkzoekende. Bij Alberts Recruitment krijgt iedere werkzoekende persoonlijke aandacht. Tijdens onze intake bieden we meer, we luisteren en zullen altijd eerlijk aangeven of wij iets voor je kunnen betekenen. Is het niet op de korte termijn, we zullen altijd aan je denken wanneer er in later stadium die droomvacature voorbij komt. 

Jouw ambitie waarmaken, is onze ambitie!

Goed werkgeverschap zit in ons DNA. Dat merk je aan alles. Wij geloven erin dat je van een passende baan gelukkig wordt, jezelf ontwikkelt en veel sociale contacten opbouwt en het geeft je natuurlijk inkomen. 

Vaste of tijdelijke baan

Doordat wij ons niet specifiek richten op één bepaalde branche of sector zijn wij zeer breed georiënteerd. We zijn in Huizen gevestigd. De kans dat je in Huizen of regio ’t Gooi een baan vindt is groot, maar ook in de regio Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, hebben wij prima contacten met interessante organisaties waar wij mee samenwerken. 

Wat jullie ongetwijfeld gemerkt zullen hebben tijdens de zoektocht naar je droombaan, is dat lang niet alle vacatures actueel zijn. Omdat het ook voor ons lastig is om actueel te blijven, hebben wij ervoor gekozen geen vacatures online te zetten. Wij willen je vragen om in onderstaande “portal” je cv te uploaden en zullen dan persoonlijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Stuur je CV op   of   Neem contact op