Over Alberts Recruitment

Voor de lokale ondernemer én voor organisaties die landelijk actief zijn

Alberts Recruitment is gevestigd in Huizen en anticipeert op de flexibele, maar ook langdurige personeelsbehoefte van onze opdrachtgevers. Wij zijn er voor de lokale ondernemer én voor organisaties die landelijk actief zijn.

Meer dan 15 jaar ervaring

Opdrachtgevers en werknemers op een onderscheidende wijze bij elkaar brengen gaat niet zomaar. Met meer dan 15 jaar werkervaring beschikken wij over een succesvol trackrecord, waarbij een hoog percentage van onze kandidaten met veel plezier voor een langere periode bij onze opdrachtgevers blijven werken. Om dit te bewerkstelligen werken wij met onze eigen personal touch. Doordat wij onze opdrachtgevers door en door kennen, weten wij precies naar welke collega’s zij op zoek zijn. Dit betekent voor de kandidaten een heldere uitleg over de werkgever, de functie en de toekomstmogelijkheden. 

Driehoek

Persoonlijkheid

Naast de gebruikelijke hard en soft skills, kijkt Alberts Recruitment met name ook naar iemands persoonlijkheid. Het is heel simpel; niet iedereen past binnen elk type bedrijf en gaat niet gelukkig worden in elke functie. Dit heeft mede te maken met iemands persoonlijkheid. Door dit altijd centraal te stellen, onderscheiden wij ons ten opzichte van andere bureaus en denken wij op deze manier net iets vaker de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. 

De verbindende driehoek

Tenslotte; een succesvol traject bereik je met zijn allen, daarom ook de verbindende driehoek tussen organisatie, sollicitant en Alberts Recruitment, wat het uiteindelijke succes maakt van elk geslaagd traject!

Alberts Recruitment Driehoek

Certificering en zekerheid

  • NEN-4400-1 gecertificeerd
  • NBBU lid en aangesloten bij de SNA
  • Het gebruik van een G-rekening (Geblokkeerde rekening tbv de fiscus) geeft u hierin zekerheid

Wij bieden dus optimale zekerheid dat de afdrachten en belastingen perfect worden betaald en afgehandeld, omdat wij ons bewust zijn van de verantwoordelijkheden dat professioneel werkgeverschap met zich mee brengt.